ACTIVE NETWORK
شرکت آراسیستم مبتکران سالهاست در زمینه راه اندازی اکتیو شبکه برای تمام شرکتها وسازمان ها ، خدمات مشاوره و طراحی و اجرای پروژه را در بهینه ترین حالت و باکیفت بالا به مشتریان ارايه میدهد.
برای دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان ما تماس بگیرید.
اکتیو شبکه چیست؟
اکتیو» به فارسی یعنی «فعال». میتوان گفت این شبکه پیکربندی دستگاههایی مثل روتر، سوئیچ و فعالیتهای نرم افزاری را برعهده میگیرد.
به طور خلاصه، اکتیو شبکهها یک رویکرد پویا و فعال برای توسعه شبکههای اجتماعی هستند که باعث بهبود کارایی و کیفیت شبکه میشوند.
اکتیو شبکه یک بخش انتزاعی از بستر شبکه است که به پیکربندی و مستندسازی تجهیزات سختافزاری و نرمافزاری شبکه میپردازد.
اکتیو شبکهها در زمینههای مختلفی مانند بازیهای آنلاین، سامانههای مدیریت پروژه، بانکداری الکترونیکی و شرکتها و سازمانهای خصوصی و دولتی و… استفاده میشوند. در این نوع از شبکهها، اعضا میتوانند با همکاری و تعامل با یکدیگر، بهبود عملکرد و کارایی سامانه را تسهیل کنند.
Active
مراحل راه اندازی اکتیو شبکه
اکتیو شبکه یک مفهوم پیشرفته در زمینه شبکههای کامپیوتری است که به منظور بهبود عملکرد و کارایی شبکهها و افزایش قابلیت اطمینان آنها استفاده میشود. اجرای اکتیو شبکه شامل چندین مرحله و تنظیمات مختلف است که در ادامه به توضیح آنها خواهیم پرداخت.
1. تجزیه و تحلیل نیازها: در این مرحله، نیازهای سازمان یا شرکت برای اکتیو شبکه شناسایی و تحلیل میشوند. این شامل نیازهای عملکردی (مانند پهنای باند، تأخیر و قابلیت اطمینان) و نیازهای امنیتی (مانند رمزگذاری و تشخیص تهدیدات) است.
2. طراحی شبکه: در این مرحله، طرح کلی برای راه اندازی اکتیو شبکه تهیه میشود. این شامل تعیین توپولوژی شبکه، انتخاب تجهیزات و فناوریهای مناسب، تخصیص آدرسهای IP و تنظیمات مربوط به شبکه است.
3. پیادهسازی: در این مرحله، تجهیزات شبکه و نرمافزارهای مورد نیاز برای اکتیو شبکه نصب و پیکربندی میشوند. این شامل تنظیمات سختافزاری (مانند نصب سوئیچها و روترها) و تنظیمات نرمافزاری (مانند تنظیمات سیستم عامل شبکه و نرمافزارهای مدیریت شبکه) است.
4. مانیتورینگ و مدیریت: پس از پیادهسازی، شبکه باید مورد مانیتورینگ و مدیریت قرار گیرد. این شامل استفاده از ابزارهای مانیتورینگ شبکه برای رصد عملکرد و کارایی شبکه، تشخیص و رفع خطاها و مشکلات، مدیریت ترافیک شبکه و انجام تنظیمات اضافی برای بهبود عملکرد است.
5. بهبود عملکرد: در طول زمان، شبکه باید بهبود یابد و با نیازهای جدید سازگار شود. این شامل ارزیابی و بهبود عملکرد شبکه، افزودن تجهیزات جدید و ارتقاء فناوریهای مورد استفاده است.
استانداردهای راه اندازی اکتیو شبکه
ISO
ITU-T
ITU-T یک سازمان جهانی است که استانداردهای مربوط به ارتباطات تلفنی و شبکههای داده تعریف میکند. استانداردهای ITU-T مرتبط با اکتیو شبکه شامل G.8032 (برای حفظ قابلیت اطمینان شبکه) و Y.1731 (برای مانیتورینگ و مدیریت شبکه) است.
IEEE
COBIT
COBIT یک چارچوب مدیریت فناوری اطلاعات است که توسط ISACA تعریف شده است. استانداردهای COBIT مرتبط با اکتیو شبکه شامل COBIT 5 (برای مدیریت ریسک و کنترلهای امنیتی) و COBIT 2019 (برای مدیریت عملکرد و کارایی) است
پروژه های انجام شده
کارگزاری مفید ، فولاد مبنا ، آتی ساز بازار ، مبین سرمایه ، بهمن ، باهنر ، ستاره جنوب ،
سی ولکس کالا، مشاوران سهام ، توازن ، گنجینه سپهر ، پاسارگاد ، پارسیان، سامان ، سیماب گون، آرمان تدبیر
، رفاه ، پارس ایده بنیان ، پارس نمودگر ، نهایت نگر ،صبا و جهاد ، نو اندیشان ، پگاه
مشاوران سهام ، توازن ، گنجینه سپهر ، پاسارگاد ، پارسیان، سامان ، سیماب گون، آرمان تدبیر ،
رفاه ، پارس ایده بنیان ، پارس نمودگر ، نهایت نگر ،صبا و جهاد ، نو اندیشان ، پگاه یاوران ، توسعه کشاورزی ،
خبرگان سهام ، مدبر آسیا ، حافظ ، آراد ایرانیان ،کالای سپهر ، کالای خاورمیانه ، سرمایه دانش ، صادرات ، خوشه
چین ، رضوی ، سهم آشنا ، سپهر باستان ، نهایت نگر ، بهپرور،امین سهم ، مسکن ، فارابی ، آفتاب درخشان ، بانک
ملی ، صنعت و معدن، کارگزاری توسعه سهند ، کارگزاری فیروزه آسیا و کلیه دفاتر کارگزاران بورس کالا و بورس
اوراق تهران
جهت هرگونه مشاوره و اطلاعات بیشتر می توانید با ما در ارتباط باشید.
تیم آرا سیستم مبتکران آماده خدمات رسانی به شما عزیزان در زمینه طراحی، اجرا، و پشتیبانی می باشند.
اکنون با ما تماس بگیرید.
ثبت نظر
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *